Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.
Gerelateerde recepten
Taartjes met rabarber

nagerecht
4 personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g rabarber
1 eetlepel suiker
2 pakjes verse roomkaas naturel
5 eetlepels honing
4 kleine taartbodempjes