Lasagne met ratatouille

Tegen lasagne zeggen we nooit nee, helemaal niet als-ie extra goedgevuld is.

810 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de béchamelsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Vet de ovenschaal in met olie. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Voeg het gehakt, peper en zout toe en bak het gehakt in ca. 5 min. rul. Schenk een laagje saus in de ovenschaal. Leg hierop steeds een laagje lasagnebladen, gehakt, ratatouille en laagje saus. Herhaal tot alle bladen op zijn en eindig met de saus. Strooi de kaas erover.

  3. Laat de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar en lichtbruin worden. Dek tussentijds af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.

  • combinatietipLekker met frisse salade.

Lasagne met ratatouille

Tegen lasagne zeggen we nooit nee, helemaal niet als-ie extra goedgevuld is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig