Fusilli met roomsaus
Aan de slag
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.
Fusilli met roomsaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011544_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g fusilli
300 g koelverse broccoliroosjes
200 g cherrytomaten
1 ui
150 g roomkaas kruiden
150 ml kookroom