Boerenkool met kaasschnitzel

770 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Aardappels in pan doen en boerenkool erop leggen. 400 ml water en zout toevoegen en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen cashewnoten grof hakken. 25 g boter in koekenpan verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten gaar bakken. Boerenkool en aardappels afgieten en kookvocht opvangen. Met pureestamper aardappels en boerenkool samen fijnstampen. Rest van boter en cashewnoten toevoegen en stamppot verwarmen. Eventueel wat kookvocht toevoegen om stamppot smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Kaasschnitzels erbij serveren.

Boerenkool met kaasschnitzel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig