Romige spaghettini met zalm en pesto

Lekker stevig pastagerecht met zalm en groene groenten.

745 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Verdeel de vis in stukken.

  2. Snipper de ui. Snijd de courgette in halve plakken. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de courgette toe en bak 3 min. mee. Voeg de pesto, crème fraîche en het water toe. Roer glad en breng tegen de kook.

  3. Draai het vuur laag en schep de zalm en de bevroren erwten erdoor. Verwarm 5-6 min. op laag vuur tot de erwten beetgaar zijn. Giet de spaghettini af en schep door de saus. Verdeel de spaghettini over diepe borden.

  • variatietipVervang de zalm door 2 blikjes tonijn in water (à 185 g).
  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Romige spaghettini met zalm en pesto

Lekker stevig pastagerecht met zalm en groene groenten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig