Tarwerisotto met zeebanket
Aan de slag
In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Groenten ca. 2 minuten fruiten. Ebly toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen. Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Rest van boter door risotto roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met groene salade.
Tarwerisotto met zeebanket
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011401_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Groenten ca. 2 minuten fruiten. Ebly toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen. Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Rest van boter door risotto roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)50 g boter of margarine
1 zak Italiaanse groentemix
300 g ebly
1 visbouillontablet
1 bakje fruits de mer
1 bakje roze garnalen
0 zout en peper