Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien en courgette ca. 3 minuten bakken. Intussen mozzarella in blokjes snijden. Tomatensaus en mozzarella toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Fusilli en saus goed mengen. Bestrooien met kaas.
Gerelateerde recepten
Pasta met tomaten-kaassaus

hoofdgerecht
4 personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien en courgette ca. 3 minuten bakken. Intussen mozzarella in blokjes snijden. Tomatensaus en mozzarella toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Fusilli en saus goed mengen. Bestrooien met kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g fusilli
2 uien
1 courgette
2 el olijfolie
2 bolletjes mozzarella
1 flesje tomato sauce
75 g geraspte Parmezaanse kaas