Crêpes gevuld met groenten

280 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zeef de bloem boven een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek hier de eieren in, voeg de melk toe. Roer met een garde tot een glad beslag. Verhit ⅙ boter in een koekenpan, voeg ¼ van het beslag toe en bak beide zijden goudbruin. Bak nog 3 crêpes en houd warm onder aluminiumfolie.

  2. Breng een pan met water aan de kook. Snijd de harde onderkant van de bimi en kook deze 1 min. Laat uitlekken. Snipper de sjalotten en snijd de knoflook fijn. Hak de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn.

  3. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en fruit de sjalotten 3 min. Fruit daarna de knoflook 2 min. mee. Draai het vuur hoog en bak de paddestoelen al omscheppend 4 min. mee. Voeg de bimi en de fijngesneden kruiden toe en bak nog 1 min. Laat uitlekken.

  4. Leg de crêpes op borden en verdeel er het paddenstoelenmengsel over. Vouw dubbel. Pluk de blaadjes van de peterselie erboven en serveer.

  • combinatietipLekker met geraspte jong belegen kaas (biologisch).
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Crêpes gevuld met groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig