Kabeljauwquiche

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de vorm. Snijd de chorizo in blokjes en verdeel over de vis.

  2. Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk in de vorm en strooi de olijven erover. Bak 45 min. Met 600 g in olijfolie geroerbakte spinazie met knoflook een volwaardige maaltijd.

  • algemeenU kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.

Kabeljauwquiche

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig