Frambozensorbet met rozenlikeur
Aan de slag
Los in een kommetje de suiker al roerend op in 50 ml kokendheet water. Voeg het sinaasappelsap en de likeur toe. Laat dit afkoelen.
Schep de bevroren frambozen met het suikerstroopje in de keukenmachine. Meng alles eerst met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot smeuïg sorbetijs. Schep bolletjes frambozenijs in 4 coupes of glazen.
Frambozensorbet met rozenlikeur
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011235_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
145 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Los in een kommetje de suiker al roerend op in 50 ml kokendheet water. Voeg het sinaasappelsap en de likeur toe. Laat dit afkoelen.
Schep de bevroren frambozen met het suikerstroopje in de keukenmachine. Meng alles eerst met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot smeuïg sorbetijs. Schep bolletjes frambozenijs in 4 coupes of glazen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 g fijne suiker
300 g frambozen
1 el sinaasappelsap
3 el rozenlikeur
Dit heb je nodig
keukenmachine