Verhit een koekenpan. Schep in een kom de stoneleeks en olie door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Spreid de stoneleeks uit in de pan en rooster ze 2 minuten. Schep ze af en toe om.
Schenk de room in de pan en voeg de mosterd toe. Breng dit aan de kook. Schep de stoneleeks in een schaal. Lekker bij gebakken kip, parelhoen of kalfsvlees.
- algemeenStoneleeks zijn minipreitjes met een zacht aroma. Ze combineren goed met mosterd. In plaats van stoneleeks kunt u ook bosui gebruiken.
Gerelateerde recepten
Stoneleeks met mosterd

bijgerecht
4 personen
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan. Schep in een kom de stoneleeks en olie door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Spreid de stoneleeks uit in de pan en rooster ze 2 minuten. Schep ze af en toe om.
Schenk de room in de pan en voeg de mosterd toe. Breng dit aan de kook. Schep de stoneleeks in een schaal. Lekker bij gebakken kip, parelhoen of kalfsvlees.
algemeen:Stoneleeks zijn minipreitjes met een zacht aroma. Ze combineren goed met mosterd. In plaats van stoneleeks kunt u ook bosui gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
12 stoneleeks
1 el olijfolie
150 ml geslagen room
2 el Zaanse mosterd