Meng in een schaaltje de yoghurt met de chutney en de koriander door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met rauwkost, chapatichips, papadums en als verfrissend bijgerechtje bij een Indiase maaltijd.
Gerelateerde recepten
Chutney-yoghurtdip

bijgerecht
1 porties
45 kcal
1 uur 5 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een schaaltje de yoghurt met de chutney en de koriander door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met rauwkost, chapatichips, papadums en als verfrissend bijgerechtje bij een Indiase maaltijd.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
125 ml Griekse yoghurt
2 el mangochutney
2 el verse koriander