Snijd het vanillestokje in de lengte open en doe dit samen met de suiker en brandewijn in de pot. Voeg de frambozen toe en sluit de pot. Zet de pot op een donkere plaats en laat de frambozen min. 3 maanden trekken op de brandewijn. Schud de pot af en toe.
Serveer de frambozen met de brandewijn in kleine glaasjes met een lepeltje of serveer ze over ijs of bij pudding.
- algemeenDeze brandewijn is heel klassiek, maar het blijft een feest om na 4 maanden, in november, de pot te openen en te proeven hoe de smaak van de zomer zich heeft ontwikkeld. Bewaren: ca. 6 maanden.
Gerelateerde recepten
Frambozen op brandewijn

10 porties
200 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het vanillestokje in de lengte open en doe dit samen met de suiker en brandewijn in de pot. Voeg de frambozen toe en sluit de pot. Zet de pot op een donkere plaats en laat de frambozen min. 3 maanden trekken op de brandewijn. Schud de pot af en toe.
Serveer de frambozen met de brandewijn in kleine glaasjes met een lepeltje of serveer ze over ijs of bij pudding.
algemeen:Deze brandewijn is heel klassiek, maar het blijft een feest om na 4 maanden, in november, de pot te openen en te proeven hoe de smaak van de zomer zich heeft ontwikkeld. Bewaren: ca. 6 maanden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 porties)
1 vanillestokje
250 g suiker
400 ml brandewijn
400 g frambozen
Dit heb je nodig
weckpot à 1 liter