Macaronischotel met rucolapesto
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng water aan de kook en kook de bloemkool 10 min.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui ca. 4 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Schep de macaroni in ingevette ovenschaal en meng de bloemkool, de ui, de knoflook, de cherrytomaten, de rucolapesto en de helft van de gemalen kaas erdoor. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.
Macaronischotel met rucolapesto
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014614_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng water aan de kook en kook de bloemkool 10 min.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui ca. 4 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Schep de macaroni in ingevette ovenschaal en meng de bloemkool, de ui, de knoflook, de cherrytomaten, de rucolapesto en de helft van de gemalen kaas erdoor. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g macaroni grande
1 bloemkoolroosjes
2 el traditionele olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
1 bakje cherrytomaten
½ potje pesto rucola
1 zakje geraspte Goudse belegen kaas 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2.5 liter)