Kruidnoten met witte chocolade en cacao

275 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng het meel, de suiker en kruiden in een kom en snijd met 2 messen de boter erdoor. Kneed verder met de hand. Voeg de melk toe. Vorm een bal en leg in vershoudfolie 1 uur in de koelkast.

  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak bolletjes van het deeg en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de bolletjes een beetje plat, bak ze in ca. 12 min. gaar en laat helemaal afkoelen.

  3. Doe de chocolade in een steelpan, hang deze in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat smelten (au bain-marie). Doop de kruidnoten tot de helft in de chocolade en daarna met het topje in de cacao. Leg op bakpapier tot de chocolade hard is.

  • algemeenU kunt de kruidnoten 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar in een afgesloten koektrommel.
  • Au bain-marie smelten

    Instructievideo - 00:34 min.

Kruidnoten met witte chocolade en cacao

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig