Witlof met kaas
Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van het witlof, snijd het lof doormidden en verwijder de harde kern. Kook 5 min. in water met zout.
Giet af, druk het overtollige vocht eruit en verdeel over de ovenschaal. Verdeel de kaas en de bechamelsaus erover. Hak de walnoten grof en bestrooi hiermee.
Bak in ca. 15 min. goudbruin.
Bechamelsaus maken
Instructievideo - 01:19 min.
Witlof met kaas
Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006853_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
340 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van het witlof, snijd het lof doormidden en verwijder de harde kern. Kook 5 min. in water met zout.
Giet af, druk het overtollige vocht eruit en verdeel over de ovenschaal. Verdeel de kaas en de bechamelsaus erover. Hak de walnoten grof en bestrooi hiermee.
Bak in ca. 15 min. goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 stronken stronken witlof
150 g gormas kaas 70+
400 g bechamelsaus
50 g ongebrande walnoten
Dit heb je nodig
ovenschaal (Ø 20 cm)