Witlof met kaas
bewaar
bewaar

Witlof met kaas

Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy!

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van het witlof, snijd het lof doormidden en verwijder de harde kern. Kook 5 min. in water met zout.

Giet af, druk het overtollige vocht eruit en verdeel over de ovenschaal. Verdeel de kaas en de bechamelsaus erover. Hak de walnoten grof en bestrooi hiermee.

Bak in ca. 15 min. goudbruin.

Bechamelsaus maken

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlof met kaas

Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy!

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig