Chocolade-hulstblaadjes
Aan de slag
Was en droog de hulstblaadjes. Leg ze 10 min. in de vriezer. Smelt de chocolade au bain-marie. Neem de hulstblaadjes uit de vriezer en doop de glanzende kant in de chocolade. Leg op een bord en zet 1 uur in de koelkast. Verwijder de echte blaadjes en leg de chocoladeblaadjes op de chocoladetaart met pistachenoten (zie recept elders op ah.nl/allerhande).
Chocolade-hulstblaadjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006937_612x450_JPG.jpg)
null porties
45 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Was en droog de hulstblaadjes. Leg ze 10 min. in de vriezer. Smelt de chocolade au bain-marie. Neem de hulstblaadjes uit de vriezer en doop de glanzende kant in de chocolade. Leg op een bord en zet 1 uur in de koelkast. Verwijder de echte blaadjes en leg de chocoladeblaadjes op de chocoladetaart met pistachenoten (zie recept elders op ah.nl/allerhande).
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)12 hulstblaadjes
100 g chocolade