Geroosterde aardappeltjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in de lengte in dunne parten.
Doe de olie, de knoflook en de rozemarijn in een kom. Voeg de aardappelparten toe en meng met het oliemengsel. Spreid de aardappelparten uit over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi met het zout en bak ze in ca. 20-25 min. goudbruin. Schep halverwege om.
Geroosterde aardappeltjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006913_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
260 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in de lengte in dunne parten.
Doe de olie, de knoflook en de rozemarijn in een kom. Voeg de aardappelparten toe en meng met het oliemengsel. Spreid de aardappelparten uit over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi met het zout en bak ze in ca. 20-25 min. goudbruin. Schep halverwege om.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)600 g aardappelen
4 el olijfolie
1 teen knoflook
2 tl gedroogde rozemarijn
2 tl grof zeezout
Dit heb je nodig
bakpapier