Koolsalade
bewaar
bewaar

Koolsalade

Liefhebber van knapperig en volle smaken? Dan is dit jouw salade.

15 min. bereiden / 10 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de harde kern van de kool en snijd de kool, bij voorkeur met een mandoline, in flinterdunne plakjes. Meng 2 el vocht uit de pot augurken (per 4 personen), de azijn, mosterd en olie tot een dressing en masseer met schone handen door de kool.

Snijd de appel in 4 parten, snijd de parten in dunne plakken en de plakken in dunne repen. Snijd de bosui in flinterdunne, schuine ringen. Snijd de augurken in dunne plakjes. Snijd de peterselie fijn.

Meng de appel, bosui, augurk en peterselie door de kool en breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker op een (vega)burger of als bijgerecht bij de barbecue.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolsalade

Liefhebber van knapperig en volle smaken? Dan is dit jouw salade.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig