Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet

460 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 225 °C. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 min. gaar. Leg de kabeljauwfilet op de bakplaat en besmeer met de mosterd. Strooi de kaas en de dille erover.

  2. Bak de kabeljauwfilet in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Verwarm de zuurkool volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en stamp met de puree- stamper tot een grove puree. Schep de zuurkool erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kabeljauwfilet.

  • algemeen* De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kun je de exacte temperatuur bepalen.

Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig