Trottole met worst en boerenkool

Pasta maar dan nét even anders dan anders.

585 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in parten, de knoflook fijn en de venkel in dunne plakjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de ui en venkel erover. Meng in een kom 3 el olie met de knoflook en oregano en besprenkel de groenten hiermee. Rooster de groenten in ca. 25 min. gaar.

  2. Kook ondertussen de boerenkool in water met zout in 10 min. gaar. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak het vlees in 5 min. gaar. Giet de boerenkool af en voeg toe aan de worst. Voeg peper en zout toe.

  3. Kook de trottole pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de pasta in een schaal. Meng de geroosterde groenten en de boerenkool-met-worst erdoor. Bestrooi met chilipeper naar smaak.

  • variatietipHoud je van een bite? Vervang de boerenkool dan door broccoli. Kook 500 g broccoliroosjes 3 min. en meng met de worst.
  • Trottole met worst en boerenkool

    Instructievideo - 03:02 min.

Trottole met worst en boerenkool

Pasta maar dan nét even anders dan anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig