Dronken aardappeltjes

195 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 40 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakken en doe ze in een kom. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout naar smaak.

  2. Bestrijk de braadslee met de rest van de olie. Verdeel de plakjes aardappel over de bodem van de braadslee. Houd 3 takjes tijm apart en ris de blaadjes van de rest van de takjes. Verdeel de tijmblaadjes over de aardappelen en schenk de wijn erover. Zet de braadslee in het midden van de oven en bak de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Garneer met de achtergehouden takjes tijm.

  • algemeenDe rest van de tijm kunt u bijvoorbeeld gebruiken in een uienquiche, zie recept elders op ah.nl/recepten.

Dronken aardappeltjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig