Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Focaccia in 4 repen snijden en deze overlangs halveren. Stukken brood met snijkanten naar boven onder hete grill in 2 min. goudbruin roosteren. Uit grill snijvlakken direct inwrijven met knoflook en royaal bestrijken met pesto. Driekwart van rucola over onderkanten van focaccia verdelen. Op elke stuk 2 plakken abdijkaas leggen. Hierover rest van rucola verdelen en bovenkanten van focaccia erop leggen. Sandwiches vaststeken met cocktailprikkers.
Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010942_612x450_JPG.jpg)
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Focaccia in 4 repen snijden en deze overlangs halveren. Stukken brood met snijkanten naar boven onder hete grill in 2 min. goudbruin roosteren. Uit grill snijvlakken direct inwrijven met knoflook en royaal bestrijken met pesto. Driekwart van rucola over onderkanten van focaccia verdelen. Op elke stuk 2 plakken abdijkaas leggen. Hierover rest van rucola verdelen en bovenkanten van focaccia erop leggen. Sandwiches vaststeken met cocktailprikkers.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 focaccia
1 teentje knoflook
100 g verse walnotenpesto
75 g rucolasla
200 g abdijkaas
Dit heb je nodig
cocktailprikkers