Gehaktbal met kaas & mosterd
Aan de slag
Doe het gehakt in een kom en voeg 2 el paneermeel, het ei, de mosterd, de kaas en peper en zout naar smaak toe. Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm er met vochtige handen gladde ballen van. Rol deze door de rest van het paneermeel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 min. rondom bruin. Laat de ballen op laag vuur in 20 min. gaar worden. Keer regelmatig. Lekker met aardappelen met maiskolfjes en sperziebonen met Amsterdamse uien (recepten elders op ah.nl/recepten).
Gehaktballetjes in tomatensaus maken
Instructievideo - 00:44 min.
Gehaktbal met kaas & mosterd
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007105_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
590 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Doe het gehakt in een kom en voeg 2 el paneermeel, het ei, de mosterd, de kaas en peper en zout naar smaak toe. Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm er met vochtige handen gladde ballen van. Rol deze door de rest van het paneermeel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 min. rondom bruin. Laat de ballen op laag vuur in 20 min. gaar worden. Keer regelmatig. Lekker met aardappelen met maiskolfjes en sperziebonen met Amsterdamse uien (recepten elders op ah.nl/recepten).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)500 g gehakt
6 el paneermeel
1 ei
2 el grove Zaanse mosterd
100 g oude kaas
50 g boter