Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de sjalot 4 min. op laag vuur. Neem van het vuur en voeg de azijn, de mosterd en de honing toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng de vinaigrette met de bonen en serveer de salade lauwwarm.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gerelateerde recepten
Sperziebonensalade met mosterddressing

bijgerecht
4 personen
185 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de sjalot 4 min. op laag vuur. Neem van het vuur en voeg de azijn, de mosterd en de honing toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng de vinaigrette met de bonen en serveer de salade lauwwarm.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
4 el olijfolie
2 sjalotten
2 el wittewijnazijn
1 tl mosterd
2 tl honing