Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes

Met een lekker kaaskorstje komt deze schotel uit de oven. Eet ‘m met sugarsnaps en knoflookboter.

435 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de bosui in ringetjes. Meng in een kom de zalmblokjes met de room en bosui. Schenk dit in de ovenschaal. Bestrooi de pangasiusfilets met peper en zout en leg ze in de room.

  2. Hak de peterselie fijn. Verdeel de krieltjes over de vis en strooi eerst de peterselie en vervolgens de kaas erover. Breng op smaak met peper. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 20 min. gaar en lichtbruin worden.

  • combinatietipLekker met peultjes en sugarsnaps met kruidenboter.

Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes

Met een lekker kaaskorstje komt deze schotel uit de oven. Eet ‘m met sugarsnaps en knoflookboter.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig