Rode tagliatelle met groene groenten

Yesss, je hoeft maar een kwartiertje te koken! De oven doet de rest.

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in ringen. Kook de prei en broccoli de laatste 3 min. mee. Giet de tagliatelle met de groenten af en spoel ze na met koud water.

  2. Hak intussen de Italiaanse kruiden fijn. Klop in een ruime kom de eieren met melk, kaas en kruiden los. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Vet de ovenschaal in. Verdeel de tagliatelle met de groenten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover.

  4. Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak het gerecht in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Rode tagliatelle met groene groenten

Yesss, je hoeft maar een kwartiertje te koken! De oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig