Italiaanse kibbeling met citroenboter
Aan de slag
In grote pan 2 1/2 liter water aan de kook brengen. Broccoliroosjes toevoegen en ca. 2 minuten koken. Tagliatelle toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. In steelpan boter smelten. Citroen schoonboenen, schil raspen en halve citroen persen. Pan van vuur nemen en citroenrasp en -sap door boter roeren. In koekenpan met antiaanbaklaag vis ca. 2 minuten onafgedekt verwarmen. Broccoli en pasta afgieten en over twee borden verdelen. Vis op pasta leggen en citroensaus erover schenken.
Italiaanse kibbeling met citroenboter
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030581_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote pan 2 1/2 liter water aan de kook brengen. Broccoliroosjes toevoegen en ca. 2 minuten koken. Tagliatelle toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. In steelpan boter smelten. Citroen schoonboenen, schil raspen en halve citroen persen. Pan van vuur nemen en citroenrasp en -sap door boter roeren. In koekenpan met antiaanbaklaag vis ca. 2 minuten onafgedekt verwarmen. Broccoli en pasta afgieten en over twee borden verdelen. Vis op pasta leggen en citroensaus erover schenken.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 zak broccoliroosjes
1 pak verse tagliatelle alle erbe
50 g gezouten boter
1 kleine citroen
1 pak Italiaanse kibbeling