Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.
Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.
Gerelateerde recepten
Romige filetlapjes

hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.
Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappelkroketjes
2 x 300 g sperziebonen
½ duopak magere spekreepjes
2 el olijfolie
1 schaal varkensfiletlapjes à la minute
2 tl paprikapoeder
1 blik roomsaus