Romige filetlapjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.
Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.
Romige filetlapjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007212_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.
Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 zak aardappelkroketjes
2 x 300 g sperziebonen
½ duopak magere spekreepjes
2 el olijfolie
1 schaal varkensfiletlapjes à la minute
2 tl paprikapoeder
1 blik roomsaus