Pasta met tonijn en groenten

Lekker met geraspte belegen kaas.

535 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Snijd de bonen in stukjes van 2 cm. Kook in 6 min. beetgaar en giet af.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 2 min. van de kooktijd af. Giet de pasta af.

  3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de kookroom toe en verwarm nog 1 min. Laat de tonijn en olijven uitlekken. Snijd de tomaten in stukjes. Voeg de tonijn, olijven, tomaten en de pasta toe. Breng op smaak met peper en zout en verwarm nog 2 min. Voeg de sperziebonen toe en verdeel de pasta over diepe borden.

  • Sperziebonen schoonmaken

    Instructievideo - 00:22 min.

Pasta met tonijn en groenten

Lekker met geraspte belegen kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig