Pangasiusspies met notenrijst

490 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 10 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.

  2. Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.

  • algemeenU kunt de vis een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Door de marinade met chili wordt de vis lekker pittig
  • Vis grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:52 min.

Pangasiusspies met notenrijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig