Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.
Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.
Pangasiusspies met notenrijst
- algemeenU kunt de vis een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Door de marinade met chili wordt de vis lekker pittig
Vis grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:52 min.
Gerelateerde recepten
Pangasiusspies met notenrijst

hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
25 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.
Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.
algemeen:U kunt de vis een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Door de marinade met chili wordt de vis lekker pittig
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak notenrijst
3 el olijfolie
1 tl gedroogde oregano
1 tl chilipeper
400 g pangasiusfilet
1 bakje cherry tomaten
Dit heb je nodig
metalen spiesen