Vegaburger met mediterrane groente

520 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en verdeel ze over een met het bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster in ca. 40 min. goudbruin.

  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 5 min. Voeg de knoflook en de tijm toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de hamburgers in 4-5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel ze met de groenten over 4 borden en schep de geroosterde aardappelparten erbij. Lekker met knoflooksaus.

Vegaburger met mediterrane groente

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig