Vegaburger met mediterrane groente
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en verdeel ze over een met het bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster in ca. 40 min. goudbruin.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 5 min. Voeg de knoflook en de tijm toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de hamburgers in 4-5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel ze met de groenten over 4 borden en schep de geroosterde aardappelparten erbij. Lekker met knoflooksaus.
Vegaburger met mediterrane groente
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007375_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en verdeel ze over een met het bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster in ca. 40 min. goudbruin.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 5 min. Voeg de knoflook en de tijm toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de hamburgers in 4-5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel ze met de groenten over 4 borden en schep de geroosterde aardappelparten erbij. Lekker met knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)800 g aardappelen
6 el olijfolie
1 aubergine
1 courgette
2 tenen knoflook
1 el gedroogde tijm
2 schaaltjes vegetarische
Dit heb je nodig
bakpapier