Gegratineerde vegetarische hachee
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan sperziebonen in 1 dl water in ca. 4 minuten beetgaar koken. Intussen in magnetron aardappelpuree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika en hacheestukjes met saus door sperziebonen scheppen en geheel ca. 3 minuten verwarmen. Hachee met groenten overdoen in ovenschaaltjes en aardappelpuree erover uitstrijken. Kaas erover strooien. Schaaltjes ca. 10 cm onder grill schuiven en in 3 à 5 minuten goudbruin laten worden.
Gegratineerde vegetarische hachee
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan sperziebonen in 1 dl water in ca. 4 minuten beetgaar koken. Intussen in magnetron aardappelpuree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika en hacheestukjes met saus door sperziebonen scheppen en geheel ca. 3 minuten verwarmen. Hachee met groenten overdoen in ovenschaaltjes en aardappelpuree erover uitstrijken. Kaas erover strooien. Schaaltjes ca. 10 cm onder grill schuiven en in 3 à 5 minuten goudbruin laten worden.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje panklare sperziebonen
1 schaal aardappelpuree met kaas
1 rode paprika
1 pakje Quorn-stukjes
50 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
kleine lage overschaaltjes