Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de perziken met 1 el poedersuiker. Leg ze in een muffinbakvorm en bak ca. 20 min. Verwarm de frambozenjam, 2 el water en het limoensap. Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop. Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Gerelateerde recepten
Perziken met mascarpone

nagerecht
4 personen
190 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de perziken met 1 el poedersuiker. Leg ze in een muffinbakvorm en bak ca. 20 min. Verwarm de frambozenjam, 2 el water en het limoensap. Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop. Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 perziken
2 el honing
4 el suikervrije woudvruchtenjam
1 limoen
½ bakje mascarpone
Dit heb je nodig
muffinvorm