Pasta met knoflook, olie en peper

Wauw: lekker in al z'n eenvoud.

445 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

pittig

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een steelpan. Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in 3 min. goudbruin worden. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Snijd de peterselie fijn. Voeg de olie en peterselie toe. Breng op smaak met peper en en eventueel zout.

  • variatietipServeer er voor een complete maaltijd een lekkerbekje en een tomatensalade bij. Kijk voor de recepten op ah.nl/allerhande.
  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Pasta met knoflook, olie en peper

Wauw: lekker in al z'n eenvoud.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig