Roerei, chorizo en tuinbonen

765 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de boontjes ca. 10 min. in water zonder zout. Spoel af onder koud stromend water. Verwijder de lichtgroene vliesjes van de bonen (dubbeldoppen).

  2. Bak de chorizo 6 min. uit op laag vuur. Voeg na 3 min. de knoflook en de tijm toe. Roer ondertussen de eieren los met de slagroom. Voeg toe en laat het ei in ca. 2 min. al roerend met een pollepel stollen tot een smeuïge massa. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Snijd het brood in dikke plakken en verdeel over 4 borden. Schep het roerei erop. Bestrooi met de bonen.

  • algemeenMet een salade van kropsla en honing-mosterddressing (fles 270 ml) maakt u er een volledige maaltijd van.
  • Tuinbonen dubbeldoppen

    Instructievideo - 00:24 min.

Roerei, chorizo en tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig