Verhit het water met de suiker totdat alle suiker is opgelost. Laat afkoelen. Snijd de nectarine in partjes. Voeg het sinaasappelsap toe aan de suikersiroop. Verdeel de partjes nectarine over de ijsvormpjes. Vul de ijsvormpjes aan met het sinaasappel-siroopmengsel. Zet in de vriezer en laat in minimaal 5 uur bevriezen.
Sinaasappel-nectarine-ijsjes
Houd de vormpjes even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.
- bewaartipJe kunt de ijsjes maximaal 3 maanden in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vormpjes gaan.
Gerelateerde recepten
Sinaasappel-nectarine-ijsjes
Houd de vormpjes even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

nagerecht
6 porties
80 kcal
15 min. bereiden
5 uur wachten
Aan de slag
Verhit het water met de suiker totdat alle suiker is opgelost. Laat afkoelen. Snijd de nectarine in partjes. Voeg het sinaasappelsap toe aan de suikersiroop. Verdeel de partjes nectarine over de ijsvormpjes. Vul de ijsvormpjes aan met het sinaasappel-siroopmengsel. Zet in de vriezer en laat in minimaal 5 uur bevriezen.
bewaartip:Je kunt de ijsjes maximaal 3 maanden in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vormpjes gaan.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
100 g water
80 g kristalsuiker
1 nectarine
3 medium handsinaasappels
Dit heb je nodig
ijsvormpjes