IJsje van thee, appel en gember
Deze appel-gember waterijsjes zijn heerlijk dorstlessend op een zomerdag
Aan de slag
Schenk 500 ml kokend water in een theepot en laat 5 min. staan. Laat de groene thee samen met een paar plakjes verse gember ca. 3 min. trekken. Voeg de vloeibare honing en het citroensap toe. Laat verder afkoelen en verwijder de zakjes en de gember. Snijd 6 flinterdunne schijven van de appel. Verdeel de appelschijven over de ijsvormpjes en vul aan met de thee. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
IJsje van thee, appel en gember
Deze appel-gember waterijsjes zijn heerlijk dorstlessend op een zomerdag
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007402_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null porties
55 kcal
15 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Schenk 500 ml kokend water in een theepot en laat 5 min. staan. Laat de groene thee samen met een paar plakjes verse gember ca. 3 min. trekken. Voeg de vloeibare honing en het citroensap toe. Laat verder afkoelen en verwijder de zakjes en de gember. Snijd 6 flinterdunne schijven van de appel. Verdeel de appelschijven over de ijsvormpjes en vul aan met de thee. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 zakjes groene thee
0 een paar plakjes verse gember
6 el vloeibare honing
1 citroen
1 appel
Dit heb je nodig
ijsvormpjes