Smashed potatoes

580 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Doe de aardappelen in de magnetronschaal en dek deze af met magnetronfolie. Pof de aardappelen 15 min. in de magnetron op vol vermogen (700 watt). Laat 5 min. afkoelen. Plet ze met de deegroller. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. Smelt de boter in een steelpan en schenk over de aardappelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak 15-20 min. in de oven.

  3. Dep de zalm droog. Snijd in stukjes van 2 cm. Meng met 1 el olie, de mosterd, honing, tijm en peper en zout naar smaak. Rijg aan prikkers.

  4. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de spiesen in 4 min. gaar. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en roerbak de spinazie in delen. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelen, spinazie en zalm over 4 borden.

  • Aardappel poffen

    Instructievideo - 01:01 min.

Smashed potatoes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig