Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak deze in 5 min. zacht. Schep de rozijnen erdoor.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan. Bak de groenteburgers in 4-6 min. goudbruin en gaar.
Schep de penne met het basilicum door de tomaten. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg er een groenteschijf bij.
Gerelateerde recepten
Penne met zoete tomatensaus

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak deze in 5 min. zacht. Schep de rozijnen erdoor.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan. Bak de groenteburgers in 4-6 min. goudbruin en gaar.
Schep de penne met het basilicum door de tomaten. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg er een groenteschijf bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkorenpenne
2 uien
4 el traditionele olijfolie
500 g cherrytomaten
250 g rozijnen
4 stuks groenteburgers
15 g verse basilicum