Klop een dressing met de olijfolie, peper en zout. Verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de aubergines in porties. Keer halverwege. Voeg de dressing toe. Bestrooi met de pijnboompitten en basilicum.
- algemeenBewaar aubergine niet in de koelkast, maar op de fruitschaal.
Groenten grillen en roosteren
Instructievideo - 00:50 min.
Gerelateerde recepten
Frisse auberginesalade

bijgerecht
4 personen
195 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Klop een dressing met de olijfolie, peper en zout. Verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de aubergines in porties. Keer halverwege. Voeg de dressing toe. Bestrooi met de pijnboompitten en basilicum.
algemeen:Bewaar aubergine niet in de koelkast, maar op de fruitschaal.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
4 el olijfolie extra vierge
2 aubergines
2 el pijnboompitten
1 bakje basilicum
Dit heb je nodig
grillpan