Peren-amandelcoupe

160 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 3 uur 10 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Houd 4 blaadjes munt achter voor garnering. Pureer de halve peren met de siroop en de rest van de munt in de keukenmachine tot een gladde massa. Zet 3 uur afgedekt in de vriezer. Snijd de handpeer in stukjes en meng met de likeur. Laat 10 min. staan.

  2. Rooster het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Verdeel het ijs en de stukjes peer over 2 glazen. Garneer met het amandelschaafsel en de achtergehouden munt.

  • algemeenEten er kinderen mee? Gebruik dan 1/2 el citroenlimonadesiroop in plaats van de likeur.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Peren-amandelcoupe

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig