Peren-amandelcoupe
Aan de slag
Houd 4 blaadjes munt achter voor garnering. Pureer de halve peren met de siroop en de rest van de munt in de keukenmachine tot een gladde massa. Zet 3 uur afgedekt in de vriezer. Snijd de handpeer in stukjes en meng met de likeur. Laat 10 min. staan.
Rooster het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Verdeel het ijs en de stukjes peer over 2 glazen. Garneer met het amandelschaafsel en de achtergehouden munt.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Peren-amandelcoupe
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007572_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
160 kcal
15 min. bereiden
190 min. wachten
Aan de slag
Houd 4 blaadjes munt achter voor garnering. Pureer de halve peren met de siroop en de rest van de munt in de keukenmachine tot een gladde massa. Zet 3 uur afgedekt in de vriezer. Snijd de handpeer in stukjes en meng met de likeur. Laat 10 min. staan.
Rooster het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Verdeel het ijs en de stukjes peer over 2 glazen. Garneer met het amandelschaafsel en de achtergehouden munt.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ bakje verse munt
½ blik halve peren op siroop
1 handpeer
3 el vanillelikeur
1 el amandelschaafsel
Dit heb je nodig
keukenmachine