Taart met ham en tuinerwten

745 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 40 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verkruimel het brood in de keukenmachine. Meng 1 ei en de boter erdoor. Bekleed de quichevorm met het mengsel. Bak de bodem ca. 10 min. voor.

  2. Verhit ondertussen de olie en bak de ui en knoflook 2 min. Verdeel de gebakken ui, de bevroren tuinerwten en ham over de taartbodem.

  3. Klop de rest van de eieren los met de slagroom en kaas. Schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

  • algemeenU kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 190 °C.

Taart met ham en tuinerwten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig