Verwarm de oven voor op 200 °C. Verkruimel het brood in de keukenmachine. Meng 1 ei en de boter erdoor. Bekleed de quichevorm met het mengsel. Bak de bodem ca. 10 min. voor.
Verhit ondertussen de olie en bak de ui en knoflook 2 min. Verdeel de gebakken ui, de bevroren tuinerwten en ham over de taartbodem.
Klop de rest van de eieren los met de slagroom en kaas. Schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Taart met ham en tuinerwten
- algemeenU kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 190 °C.
Gerelateerde recepten
Taart met ham en tuinerwten

hoofdgerecht
6 personen
745 kcal
25 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verkruimel het brood in de keukenmachine. Meng 1 ei en de boter erdoor. Bekleed de quichevorm met het mengsel. Bak de bodem ca. 10 min. voor.
Verhit ondertussen de olie en bak de ui en knoflook 2 min. Verdeel de gebakken ui, de bevroren tuinerwten en ham over de taartbodem.
Klop de rest van de eieren los met de slagroom en kaas. Schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
algemeen:U kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 190 °C.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
6 sneetjes brood
5 eieren
50 g boter
2 el olijfolie
2 uien
1 teen knoflook
300 g tuinerwten
2 dikke plakken schouderham
1 beker slagroom
175 g oude kaas
Dit heb je nodig
keukenmachine, quichevorm doorsnede ca. 26 cm, ingevet