Honing-mosterd karbonades

495 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 35 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster het brood in de broodrooster of leg de sneetjes 10 min. in de opwarmende oven. Meng de honing met de mosterd in een kommetje. Bestrijk de bovenkant van het vlees met het honing-mosterdmengsel.

  2. Verkruimel het geroosterde brood in een kom. Voeg peper en zout naar smaak toe. Strooi het broodkruim over het vlees.

  3. Meng de krieltjes met de ui, olie en peper en zout naar smaak. Schep in de ovenschaal en leg het vlees er bovenop. Bak in de oven in 30-35 min. goudbruin en gaar.

  • algemeenMeng voor een knapperige bite 1 zak rucolasla (75 g) door de krieltjes en ui als deze uit de oven komen.

Honing-mosterd karbonades

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig