Groot vel bakpapier uitspreiden. Pan met bodem water aan de kook brengen. Chocolade boven steelpan in stukjes breken. Steelpan boven stoom van net kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. Chocolade van vuur halen en pannetje schuin houden. Randen van kletskoppen door chocolade wentelen. Op bakpapier laten opstijven.
Gerelateerde recepten
Kletskoppen met chocoladerand

nagerecht
6 porties
115 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Groot vel bakpapier uitspreiden. Pan met bodem water aan de kook brengen. Chocolade boven steelpan in stukjes breken. Steelpan boven stoom van net kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. Chocolade van vuur halen en pannetje schuin houden. Randen van kletskoppen door chocolade wentelen. Op bakpapier laten opstijven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
75 g extra bittere chocolade
12 kletskoppen
Dit heb je nodig
bakpapier