Zwitserse kaasfondue

Lang leve donkere avonden! Ze zijn namelijk de perfecte setting voor deze Zwitserse kaasfondue.

850 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de 2 soorten kaas. Halveer de knoflook en wrijf de kaasfonduepan ermee in. Schenk de wijn in de pan en verhit op middelhoog vuur. Voeg de kaas en het citroensap toe en laat al roerend rustig smelten.

  2. Meng de maizena met de kirsch, voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Roer tot een samenhangend geheel. Breng op smaak met de nootmuskaat en peper.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • bereidingstipEten er kinderen mee? Vervang de wijn door water en de kirsch door diksap.

Zwitserse kaasfondue

Lang leve donkere avonden! Ze zijn namelijk de perfecte setting voor deze Zwitserse kaasfondue.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig