Maak de aardbeien voorzichtig schoon, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Meng met de azijn en peper en laat ca. 1 uur in de koelkast intrekken. Neem de aardbeien in een lekvrij bakje mee. Neem ook de geitenkaas en veldsla mee. Verdeel de veldsla over bordjes. Schep de aardbeien erop en verkruimel de geitenkaas erboven.
Aardbeiensalade met geitenkaas
De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet.
Gerelateerde recepten
Aardbeiensalade met geitenkaas
De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet.

4 personen
135 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Maak de aardbeien voorzichtig schoon, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Meng met de azijn en peper en laat ca. 1 uur in de koelkast intrekken. Neem de aardbeien in een lekvrij bakje mee. Neem ook de geitenkaas en veldsla mee. Verdeel de veldsla over bordjes. Schep de aardbeien erop en verkruimel de geitenkaas erboven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g verse aardbeien
2 el balsamicoazijn
150 g Bettine Blanc geitenkaas 45+
75 g veldsla