Frisse vissandwiches
Aan de slag
IJsbergsla wassen en in reepjes snijden. Bosui schoonmaken en in kleine ringetjes snijden. Appel schillen, in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Sneetjes brood met tonijnspread bestrijken. Bosui, appel en ijsbergsla over 4 sneetjes verdelen. Bestrooien met peper. Elk sneetje afdekken met tweede sneetje en diagonaal doormidden snijden. Sandwiches in trommeltje of plastic zakje verpakken.
Frisse vissandwiches
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_000930_612x450_JPG.jpg)
null personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
IJsbergsla wassen en in reepjes snijden. Bosui schoonmaken en in kleine ringetjes snijden. Appel schillen, in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Sneetjes brood met tonijnspread bestrijken. Bosui, appel en ijsbergsla over 4 sneetjes verdelen. Bestrooien met peper. Elk sneetje afdekken met tweede sneetje en diagonaal doormidden snijden. Sandwiches in trommeltje of plastic zakje verpakken.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)75 g IJsbergsla
2 bosuitjes
1 friszure appel
1 eetlepel citroensap
8 sneetjes zonnepitbrood
200 g sandwichspread tonijn
0 zwarte peper