Koriander, inclusief steeltjes, fijn hakken. Knoflook pellen en uitpersen. In keukenmachine of vijzel cashewnoten fijnmalen of wrijven. Koriander, knoflook en kaas toevoegen en geheel fijnmalen. Zoveel olie toevoegen dat smeuïg mengsel ontstaat.
- algemeenDe pesto is in de koelkast enkele dagen houdbaar. Lekker op stokbrood, geroosterd brood, crostini, ciabatta met kipfilet en tomaat, door pasta, in kipgerechten en gerechten met tomaat.
Gerelateerde recepten
Cashewnotenpesto

bijgerecht
6 personen
185 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Koriander, inclusief steeltjes, fijn hakken. Knoflook pellen en uitpersen. In keukenmachine of vijzel cashewnoten fijnmalen of wrijven. Koriander, knoflook en kaas toevoegen en geheel fijnmalen. Zoveel olie toevoegen dat smeuïg mengsel ontstaat.
algemeen:De pesto is in de koelkast enkele dagen houdbaar. Lekker op stokbrood, geroosterd brood, crostini, ciabatta met kipfilet en tomaat, door pasta, in kipgerechten en gerechten met tomaat.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 zakje verse koriander
1 teentje knoflook
75 g gezouten cashewnoten
50 g geraspte Parrano of oude Goudse
50 ml olijfolie
Dit heb je nodig
keukenmachine