Medaillons met paddenstoelen
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C. Bak de rösti op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. goudbruin. Keer halverwege.
Snijd ondertussen het vlees in 8 stukken. Bestrooi met peper en zout. Vouw de ham dubbel en omwikkel het vlees ermee.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 4 min. Voeg de blaadjes van de tijm uit de paddenstoelenmix en de madeira toe. Zet het vuur laag en voeg de slagroom toe. Laat 6 min. inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak het vlees in 6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen. Keer halverwege. Serveer met de saus en rösti. Lekker met aspergetips.
Medaillons met paddenstoelen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007844_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C. Bak de rösti op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. goudbruin. Keer halverwege.
Snijd ondertussen het vlees in 8 stukken. Bestrooi met peper en zout. Vouw de ham dubbel en omwikkel het vlees ermee.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 4 min. Voeg de blaadjes van de tijm uit de paddenstoelenmix en de madeira toe. Zet het vuur laag en voeg de slagroom toe. Laat 6 min. inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak het vlees in 6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen. Keer halverwege. Serveer met de saus en rösti. Lekker met aspergetips.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 zak röstirondjes
400 g varkenshaas
8 plakjes serranoham
4 el olijfolie
1 sjalot
2 schalen paddenstoelenmix
3 el madeira
1 bekertje slagroom
Dit heb je nodig
bakpapier