Medaillons met paddenstoelen

700 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 200 °C. Bak de rösti op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. goudbruin. Keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen het vlees in 8 stukken. Bestrooi met peper en zout. Vouw de ham dubbel en omwikkel het vlees ermee.

  3. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 4 min. Voeg de blaadjes van de tijm uit de paddenstoelenmix en de madeira toe. Zet het vuur laag en voeg de slagroom toe. Laat 6 min. inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak het vlees in 6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen. Keer halverwege. Serveer met de saus en rösti. Lekker met aspergetips.

Gerelateerde recepten

Medaillons met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig